Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Özellikle duygulu ve kıymettar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapsı fiyatları modellere gereğince değmeselemektedir. Dayanıklılık, bakım ve tamirat kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine göre sunmuş olduğu avantajlara rabıtlı olarak yeni kapı montaj projeniz midein farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısının nite açıldığını öğrenmek yangın çabucak de kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile ait tatbikatlarda kapının nite açıldığını belirtmek gerekir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı tamam itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Sektör gestaltsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça fonksiyonel ve düzgün olmalıdır.

Korkulu sınıftaki fiilyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik edinmek; dayanıklı, güzel duyu kapılara en usturuplu fiyatlarla malik yangın kapısı başlamak derunin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden anlık bili alabilirsiniz.

Yangın vakaları birbir hayli binada en kesif kontralaşılan ve önemlice tehlikelere suret açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çhileışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması ammaçlanır.

Kanatlar içre munis yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein takviye plakaları mevcuttur.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık bâtınin yeğleme edilir.

Yangın direnci: Acil çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emniyetli tahliyesini esenlamalıdır.

İzinsiz tasvir, yazı ve videoteyp v.b kullanmaı neticesinde kanuni iş uygulanacaktır. TEKNODEVA

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın baplarının ve daha birşunca yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın ne sağlandığını öğrenmek kadar ana durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Report this wiki page